ПриватБанк видав більше ста тисяч кредитів КУБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк видав більше ста тисяч кредитів КУБ

Особисті фінанси
12
Менш ніж за 5 років після націоналізації ПриватБанк видав більше 100 тисяч беззаставних кредитів за програмою «КУБ» («Кредити Українському Бізнесу»), а загальний розмір фінансування бізнесу по цій програмі склав понад 14 мільярдів гривень.
Як повідомили у Дирекції по роботі з бізнес-клієнтами, ПриватБанк нарощує обсягі фінансування малого та мікробізнесу завдяки дуже швидкій процедурі видачі кредитів «КУБ». Сьогодні середній «таймінг» від заявки до видачі кредиту складає близько 2-х банківських днів.
100 000-м позичальником стала підприємиця Ірина Шишкунова з с. Дворічна Харківської області, яка веде бізнес з 2007 року, має два продуктово-промтоварні магазини. Кредит був отриманий на розвиток існуючого бізнесу та став вже 4-м кредитов по програмі КУБ, який отримала позичальниця.
Програма «Кредити Українському Бізнесу» (КУБ) призначена для фінансування бізнесу строком на 1 рік для поповнення обігових коштів або придбання товарів/обладнання та т.і. без додаткової застави. Подати заявку на фінансування за кредитом КУБ можна на сайті https://kub.pb.ua/get-credit
Нагадаємо, що по оцінках компанії CBR, з ПриватБанком мають ділові відносини 71% юридичних осіб та 74% підприємців України.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас