СЕО Moneyveo Альона Андронікова на Superwoman вперше поділилася авторською методикою досягнення цілей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕО Moneyveo Альона Андронікова на Superwoman вперше поділилася авторською методикою досягнення цілей

Особисті фінанси
14
СЕО Moneyveo Альона Андронікова вперше представила публіці авторську модель досягнення цілей, в якій закладено її особисті секрети успіху в бізнесі. Презентація відбулася на початку жовтня на форумі Superwoman, організованому у форматі Women2Women.
На заході Альона зізналася, що для неї це перший досвід, коли потрібно розповідати про власний світогляд та систему цінностей. Згідно з баченням СЕО Moneyveo, для людини важливо постійно аналізувати свої цілі та шляхи їх досягнення. Для цього Альона рекомендує використовувати формулу Бекхарда. Вона включає два множники. Перший – рушійні сили: незадоволеність (із визначенням проблеми і створенням завдання), а також оцінка перспектив і вчинення дій. Другий – стримуючі сили. СЕО Moneyveo переконана: досягти успіху можна у випадку, якщо рушійних сил більше, ніж опору змінам.
«Головне не те, куди ми йдемо, а те, як ми трансформуємося на своєму шляху, – підкреслила Альона. – Важливо порівнювати себе сьогоднішню з тією, якою ти була вчора. Ставте перед собою запитання: чим сьогодні я стала кращою? Якою я хочу бути завтра і як прийду до бажаного результату? Самореалізація через самопізнання дає колосальний заряд енергії для того, щоб рухатися далі».
Авторська «Спіраль досягнень» Альони Андронікової складається з трьох рушійних сил (витків): цінностей, заради яких людина щось робить, ресурсів – які дають можливість це робити, і цілей. На прикладі з особистого життя CEO Moneyveo пояснила, як працює система. Так, ще у 19-річному віці Альона усвідомила, що у 25 років хоче стати фінансовим директором. Вона зіставила свої цінності (прагнення до фінансової незалежності), ресурси (час і здоров’я), та визначила конкретні кроки, які приведуть до успіху. У 25 років їй вдалося досягти поставленої мети.
Зараз Альона Андронікова – CEO компанії Moneyveo і co-founder сервісу онлайн-кредитування у В’єтнамі. Під її керівництвом Moneyveo зросла у 10 разів, подолала позначку в 1 млн клієнтів і продовжує нарощувати оберти у сфері небанківських фінансових послуг.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас