Переможниця акції Moneyveo побувала на райських островах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможниця акції Moneyveo побувала на райських островах

Особисті фінанси
18
Білосніжні пляжі серед зелених пальм, теплі смарагдові хвилі, яскравий світ коралових рифів… Усе це ще досі живе у пам’яті та в серці переможниці нашої акції «Лакшері Мальдіви для тебе і твоєї діви!». Анна разом зі своїм чоловіком щойно повернулися з райського відпочинку, організованого для них компанією Moneyveo.
Наша команда щиро радіє за Анну з м. Дніпро, чия мрія побувати у фантастичній подорожі на островах посеред океану здійснилася. Moneyveo організувала для переможниці відпустку на двох за системою all inclusive і взяла на себе всі витрати.
«Ми раді, що наші клієнти втілюють у життя заповітні мрії. Переможниця цієї акції побувала за кордоном вперше. Надзвичайно приємно, що вона змогла відвідати райський куточок завдяки нашій компанії. Розіграш яскравих призів уже став для нас традицією. Залишайтеся з Moneyveo та робіть життя яскравішим!» – закликає комерційний директор Moneyveo Максим Параска.
Анна користується послугами Moneyveo вже декілька років, проте зазвичай не брала участі в акціях. Це була її перша спроба – і вона принесла виграш. Красава не одразу повірила цій новині:
«Коли мені повідомили про результати розіграшу, я подумала, що цей чийсь жарт, — зізналася Анна. – Потім зателефонувала в контакт-центр Moneyveo, де підтвердили, що я насправді отримала путівку в романтичний тур на двох безкоштовно. Це просто неймовірно! Щиро вдячна компанії, що нарешті побувала на відпочинку за кордоном».
Щасливиця разом зі своїм чоловіком проживали у 5-зірковому готелі, в розкішному номері з видом на океан. У розпорядженні пари були басейни, зони відпочинку, SPA-салони, вишукані ресторани та, звісно, відмінне обслуговування. Відпустка на островах залишила у пам’яті нашої Красави незабутні враження.
Нагадаємо: акція тривала з 10.02 по 10.03 2021 року. За суперприз – подорож на острови – могли поборотися всі, хто у вказаний період оформив кредит Comfort на офіційному сайті компанії. Путівку було розіграно між учасниками рандомно 17.03.2021 на YouTube-каналі Moneyveo.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас