7-ма «Зірка якості» у Moneyveo! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7-ма «Зірка якості» у Moneyveo!

Особисті фінанси
57
Танцюємо! У Національному рейтингу якості товарів та послуг компанія Moneyveo отримала поспіль 7-му «Зірку якості» та звання «Краще підприємство країни» у сфері небанківського онлайн-кредитування.
Рейтинг вирізняє вітчизняних лідерів, які створюють товари найкращої якості та надають послуги найвищого рівня. А в роботі нашої команди цьогоріч стався справжній прорив. Ми не тільки, як завжди, продовжували вдосконалювати свій сервіс, а й створили інноваційний продукт – першу на небанківському ринку кредитну картку Veocard.
«Ми впевнено здолали труднощі й виклики у 2020-му і продовжуємо удосконалювати сервіс відповідно до потреб сьогодення, – коментує CEO Moneyveo Альона Андронікова. – Завдяки мультипродуктовій орієнтації, цифровізації бізнес-процесів та впровадженню командою проривних технологічних рішень, популярність Moneyveo зростає й поза межами України. Пишаюся нашими досягненнями, які щороку високо оцінюються експертною спільнотою у престижних рейтингах».
Понад 7 років поспіль компанія утримує лідерство на ринку небанківського споживчого кредитування. За час роботи сервісу було видано кредитів на суму більше 25,915 млрд грн. Своїм постійним фінансовим партнером Moneyveo обрали 1,130 млн клієнтів, що свідчить про задоволеність послугами компанії. Ми дякуємо за довіру кожному Красаві!
Нагадаємо: «Зірка якості» – це всеукраїнський рейтинг, заснований на незалежній комплексній програмі ранжування підприємств відповідно до їхніх фінансово-економічних показників серед всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас