СГ «ТАС» виплатила понад 550 тис. грн за пошкоджений в ДТП позашляховик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» виплатила понад 550 тис. грн за пошкоджений в ДТП позашляховик

Особисті фінанси
30
Відмова гальм – чи не найбільший страх кожного автовласника. Адже наслідки збоїв в роботі гальмівної системи можуть виявитися просто катастрофічними – і для водія, і для його транспортного засобу, і для інших учасників дорожнього руху.
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Volvo XC90, сталася в середмісті столиці просто серед білого дня. У вантажівки, що їхала за кросовером, раптом на спуску відмовили гальма. На жаль, попри всі зусилля водія ваговоза, уникнути зіткнення не вдалося. І, хоча, на щастя, ніхто з людей в аварії не постраждав, її наслідки для власника Volvo були дуже важкими. В результаті удару величезної машини його кросовер зазнав численних пошкоджень. Так, було пошкоджено обидва праві крила автомобіля, дві двері, пороги, задній бампер, диск заднього колеса, розбито скло на двох дверях.
Страхова група «ТАС», де Volvo було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, згодом визнаний страховим випадком, оперативно організувала необхідну допомогу своєму клієнтові. На місце пригоди одразу виїхав аварійний комісар, а також відправлено евакуатор для подальшого транспортування пошкодженої автівки безпосередньо на погоджену автовласником станцію технічного обслуговування, де здійснюватиметься ремонт авто.
Залишається додати, що виплата СГ «ТАС» за вказаним страховим випадком склала 554915 грн.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з лідерів ринку автострахування України як за кількістю укладених договорів страхування і обсягом залучених за ними премій, так і за сумою виплачених відшкодувань. За статистикою, компанія щодня виплачує в середньому 4,4 млн грн відшкодувань, з яких 3,6 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас