Альфа-Банк Україна разом з Київстар пропонують бонуси клієнтам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна разом з Київстар пропонують бонуси клієнтам

Особисті фінанси
56
З 9 вересня Альфа-Банк Україна та Київстар порадують своїх клієнтів бонусами за реєстрацію в цифровому банку Sense SuperApp: 50 бонусів на мобільний рахунок нарахує оператор, і 50 бонусів отримають клієнти в додатку банку.
Скористатися вигідною акцією зможуть всі абоненти передплати та контракту Київстар, які вперше зареєструються у цифровому банку Sense. Щоб встановити додаток, потрібно перейти за спеціальним посиланням або відсканувати QR-код, встановити Sense SuperApp та вказати при реєстрації свій номер Київстар.
Реєстрація в банківському додатку займає буквально декілька хвилин, і протягом 3 днів нові користувачі отримають свої бонуси на рахунок програми лояльності банку Cash’U CLUB та 50 бонусів від оператора на вказаний при реєстрації номер. Серед переваг Sense SuperApp:
- можливість оформити картку Cameleon з нескінченним пільговим періодом – всього 0,01% річних на покупки;
- 5,5% річних – дохід на залишок на рахунку;
- до 7 категорій з кешбеком;
- рахунок Альфа-Банку та Київстар в одному додатку, що дозволяє в Sense SuperApp повноцінно керувати вашим мобільним номером.
Нагадаємо, що Альфа-Банк Україна та Київстар оголосили про стратегічну співпрацю для створення спільних пропозицій своїм клієнтам та їхнього просування. Партнери будуть збільшувати ексклюзивні пропозиції в цифровому банку Sense SuperApp. Також отримати вичерпну інформацію про додаток та встановити його можна в одному з більш ніж 500 фірмових магазинів оператора по всій країні.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас