ПУМБ виділив 1 мільйон гривень на відновлення костелу Святого Миколая — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ виділив 1 мільйон гривень на відновлення костелу Святого Миколая

Особисті фінанси
31
В результаті пожежі 3 вересня в Миколаївському костелі пошкоджені внутрішнє оздоблення будівлі та орган. ПУМБ інвестує 1 мільйон гривень на відновлення пам’ятки архітектури.
Костел Святого Миколая – римсько-католицький костел в Києві, зведений у 1899-1909 роках в неоготичному стилі київським архітектором Владиславом Городецьким. Миколаївський костел – один з символів української столиці, відомий і своїм унікальним органом. В костелі знаходиться Національний будинок органної та камерної музики.
Сергій Черненко, голова правління ПУМБ, наголосив: «Дізнавшись про пожежу, команда банку не вагаючись виділила кошти на відбудову костелу Святого Миколая. ПУМБ щорічно інвестує у сталий розвиток, реалізує проєкти у різних напрямках розвитку суспільства. За нагальної потреби подолання кризових ситуацій виділяє додаткові резерви. Український бізнес вже неодноразово доводив, що в скрутні часи готовий підтримати державу та об’єднуватись. Наша спільна мета – відновити пам’ятку архітектури національного значення, зберегти культурну спадщину для наступних поколінь, знов почути величну музику під склепінням костьолу».
ПУМБ вже 30 років працює на українському ринку, і соціальна відповідальність – частина його бізнес-моделі. В центрі Стратегії сталого розвитку ПУМБ – люди: клієнти, співробітники, партнери, мешканці міст, де працює банк. Банк обрав для досягнення Цілі сталого розвитку: стале економічне зростання, якісну освіту, міцне здоров’я і благополуччя, гендерну рівність, створення стійкої інфраструктури та сприяння інноваціям, партнерство в інтересах сталого розвитку. Свої наміри банк підтвердив практикою: в період пандемії не тільки виконував свої зобов’язання, але й допомагав лікарням і лікарям, підтримував малий бізнес і роздрібних клієнтів. У 2020 році соціальні інвестиції ПУМБ склали понад 93 млн грн.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас