Компанія vivo представила власний процесор V1 для обробки зображення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія vivo представила власний процесор V1 для обробки зображення

40
Компанія vivo у Шеньчжені (Китай) представила власний процесор обробки зображення, який називається vivo V1. Розробка IPS-процесора vivo зайняла 24 місяці. В процесі створення було задіяно понад 300 співробітників R&D центру інноваційних технологій обробки зображення.
Процесор обробки зображення V1 буде встановлено в нову серію смартфонів vivo X70, яку представлять 9 вересня.
«V1 – це повністю адаптований інтегральний процесор, призначений для обробки зображення і відео, важливий для vivo крок в розробці мікросхем. V1 допоможе компанії ще краще задовольняти потреби наших користувачів завдяки оптимізації роботи додатків, що відповідають за запис зображення і відео», – заявив Ху Байшань, виконавчий віце-президент і головний операційний директор vivo.
Згідно з власної довгострокової стратегії, vivo планує подальший розвиток інноваційних технологій обробки зображення в чотирьох ключових напрямках: обробка зображення, операційна система, промисловий дизайн і продуктивність.
Обробка зображення – ключовий напрямок довгострокової стратегії vivo. Протягом 5 років компанія вкладає значні кошти в цю сферу, наслідком чого стала розробка численних проривних рішень, таких як система 5-осьової професійної стабілізації і м’яке підсвічування для селфі.
У грудні 2020 року компанії vivo і Zeiss оголосили про довгострокове стратегічне партнерство у сфері інновацій та мобільної обробки зображень. Партнери поділяють взаємне прагнення прогнозувати і задовольняти найвибагливіші запити користувачів. А також здійснювати нові відкриття в області мобільної фотографії, завдяки спільним дослідженням і розробкам, які проводяться в vivo Zeiss Imaging Lab.
У партнерства компаній vivo і Zeiss два основних напрямки співробітництва. Перше – R&D напрямок: поєднання інноваційних технологій Zeiss з провідними технологіями і виробничими можливостями vivo в області мобільної фотографії, такими як Zeiss T Coating і портретний стиль Biotar, які вперше були впроваджені в серії смартфонів vivo X60.
Другий напрямок – спільні дослідження технологій обробки зображення, які ініціюють розвиток технологій професійної фотографії та відеозйомки нового рівня.
Мета vivo на найближчі 10 років – створювати видатні продукти, які об’єднають користувачів з цифровим світом. Компанія продовжить реалізацію своєї стратегії розвитку з метою стати довговічною корпорацією світового рівня.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас