13 тисяч клієнтів приєдналися до ГК «Нафтогаз України» у відділеннях Таскомбанк та СГ «ТАС» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

13 тисяч клієнтів приєдналися до ГК «Нафтогаз України» у відділеннях Таскомбанк та СГ «ТАС»

Кредит&Депозит
40
13 тисяч клієнтів приєдналися до ГК «Нафтогаз України» у відділеннях Таскомбанк та СГ «ТАС»
За три місяці співпраці понад 13 тис. українців подали заявки та стали клієнтами ГК «Нафтогаз України» у відділеннях партнерів – Таскомбанк та Страхової групи «ТАС». Послуга зі зміни постачальника газу доступна у майже 600 відділеннях банку й страхової групи в усіх областях України. Найбільше заявок працівники банку прийняли у Хмельницькій, Запорізькій та Закарпатській областях.
Щоб подати заявку, клієнту потрібно завітати до одного з відділень Банку із необхідним пакетом документів: паспортом, реєстраційним номером облікової картки платника податків (РНОКПП, раніше ― ІПН), документом про право власності на житло та згодою співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників, а також EIC-кодом (16-значним персональним газовим номером будинка або квартири клієнта).
Працівники Таскомбанк та агенти СГ «ТАС» у відділеннях допоможуть оформити заявку на приєднання до Газопостачальної компанії. Із адресами партнерських відділень можна ознайомитися на офіційному сайті ГК «Нафтогаз України».
Після опрацювання заявки протягом 3-5 робочих днів клієнт на вказану електронну адресу отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua. Для цього потрібно обрати розділ «Перевірити статус заявки» та ввести у відповідному полі свій ЕІС-код.
Перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника. Замінювати труби у разі зміни постачальника не потрібно: газ доставлятиметься тією ж трубою та з використанням того самого обладнання. Газопостачання під час чи після зміни компанії у клієнта не припиняється.
На сьогодні ГК «Нафтогаз України» обслуговує вже понад 1,6 млн клієнтів (включно з регіонами постачальника «останньої надії»). Ціни на газ для побутових клієнтів ГК «Нафтогаз України» стабільно є одними з найвигідніших на ринку: ціна блакитного палива від компанії в рамках річного тарифного плану «Фіксований» становить 7,96 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Така ціна не буде збільшуватися протягом року: з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас