Цифровий банк Sense SuperApp оновився: ∞ нових рахунків у 9 валютах і страхування карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цифровий банк Sense SuperApp оновився: ∞ нових рахунків у 9 валютах і страхування карток

Особисті фінанси
39
Вересень змушує перегорнути календар і налаштуватися на робочий лад. У такому ритмі й з’явилося нове, перше осіннє оновлення цифрового банку від Альфа-Банку. Воно зробить відкриття рахунку фізичної особи віддаленим, роумінг – прозорим, а кешбек – ще більш вигідним і доступним.
Відкрити поточний рахунок в одній із дев’яти валют. Цілодобово.
Тепер клієнти банку можуть відкрити скільки завгодно поточних рахунків у Sense SuperApp у 9 різних валютах: гривня, долар, євро, російський рубль, фунт стерлінгів, швейцарський франк, канадський долар, злотий і/або єна. Після відкриття рахунку договір відразу надсилають на електронну адресу клієнта. А для валютних рахунків можна поділитися своїми SWIFT-реквізитами: надіслати їх у месенджерах або на пошту.
Важливо: рахунок – не дорівнює картка. Він взагалі не прив’язаний до картки, у нього немає тарифів і ціни обслуговування, тільки реквізити.
Як відкрити рахунок у додатку: натиснути кнопку «Відкрити рахунок або картку» в розділі «Продукти»; вибрати «Відкриття рахунку ФО»; перейти на екранну форму «Відкриття нового рахунку» та заповнити; уважно прочитати документи (Оферта та Довідка ФГВФО) і закріпити угоду паролем з SMS. Готово!
Захистити картку від ризиків з послугою «Sense-захист».
Гроші теж можна страхувати від ризиків. Дебетова чи кредитна картка – неважливо, якщо у вас є «Sense-захист». Після підключення послуги всі деталі за нею можна буде подивитися в розділі «Мої страховки». У цифровому банку можна повідомити про страховий випадок (наприклад, підозріле списання).
Як оформити послугу через Sense: у «Продуктах» зайти в розділ «Мої страховки» та вибрати серед полісів послугу «Sense-захист». У «Картках» – у розділі «Керування».
Подивитися тарифи роумінгу для клієнтів Київстар. Хоч з Балі.
Де б ви не були, якщо у вас мобільний оператор Київстар, то в цифровому банку можна знайти інформацію про вартість роумінгу в різних країнах, щоб ви могли планувати свої витрати в поїздках. Потрібно просто вибрати країну в Sense – і всі базові роумінг-тарифи відкриються на новому екрані. У найближчих оновленнях додамо ще кілька функцій для поціновувачів мандрівок.
До речі, щоб цей та інші «лайфхаки» оператора спрацювали, спростили для вас підключення до функцій Київстар – тепер жодних зайвих дій для отримання всього функціоналу.
Обміняти цифрову картку на пластикову – не тільки на Новій пошті, а й у будь-якому відділенні Альфа-Банку.
Замовити й забрати пластикову картку тепер можна в будь-якому зручному відділенні банку. Або, як і було раніше, у відділенні Нової пошти на вибір. Головна перевага апдейту: отримати картку можна відразу у відділенні, якщо вона потрібна терміново. Після активації нової картки цифрова зникне, а у пластикової буде новий 16-значний номер. Замінити на «пластик» можна одну з цифрових карток: Red, Caméléon або White.
Щоб отримати та активувати картку: напишіть у чат додатка й домовтеся про зустріч у відділенні банку або відразу прямуйте туди. Далі розібратися з усім допоможе співробітник Альфа-Банку.
Вибрати нові категорії кешбеку в Cash’U CLUB.
Cash’U CLUB оновився. І тепер усі, хто оновить Sense, побачать, що відсоток кешбеку для кредиток (у тому числі нової Caméléon) у ≈1,5 разу більший, ніж для дебетових карток (не стосується категорій з максимальним кешбеком і категорії «Продукти»). Категорія «Подорожі» трансформувалася в «Готелі» та «Авіаквитки», «Виномаркети» вийшли з «Продуктів» і стали окремою категорією повернення грошей, як і «Кондитерські». І це не все. «Ігри й додатки» (цифрові програми, ігри, книги, онлайн-фільми, музика) виокремлені з «Розваг». А ще з’явилися нові категорії: «Квіти» та «Хімчистки». Так, багато всього!
Нескінченність нових можливостей у Sense – ще більше вільного часу для речей зі змістом.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас