Банк Альянс запустив бізнес-кредит F1: гроші малому та середньому бізнесу всього за 2 години — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Альянс запустив бізнес-кредит F1: гроші малому та середньому бізнесу всього за 2 години

Особисті фінанси
29
Бізнес-кредит F1 від Банку Альянс: від 0 до мільйона за 2 години.
Швидко, чітко і по справі – так повинні прийматися рішення для малого та середнього бізнесу (МСБ). Адже якщо великий бізнес може дозволити собі неповороткість, то успіх МСБ на 50% складається з гнучкості і швидкості. Тому «максимально швидко» – це головна мета, яку ми хочемо досягти за допомогою бізнес-кредиту F1.
«Розуміючи, що онлайн – це не тільки про безпеку, але й про економію часу, ми реалізували діджитал-технологію оформлення бланкового кредитування. Це дозволить клієнтам оформити заявку на кредит і підписати кредитний договір не виходячи з офісу, за допомогою електронного підпису» – розповідає заступник Голови Правління банку Сергій Бочаров.
Параметри бізнес-кредиту F1
Заявку на кредит можна оформити онлайн без відвідувань відділення банку. Власне, необхідності їхати в банк немає від етапу заявки і до отримання коштів – ми повністю автоматизували процес і самі заповнимо необхідні папери, щоб клієнт не витрачав на це час. Такий підхід ми транслюємо не тільки в оформленні бізнес-кредиту, а й в загальній діджиталізації всіх продуктів банку.
Бізнес-кредит F1 дає можливість отримати від 50 000 до 1 000 000 грн на термін 12/24/36 місяців. При цьому комісія банку за оформлення кредиту відсутня.
Після відправки заявки на бізнес-кредит, банк надає рішення вже протягом 2 годин. І в той же день гроші на розвиток бізнесу можуть бути у клієнта на руках.
Бізнес-кредитом можна скористатися вже сьогодні на нашому сайті.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас