Форум Добрих Справ у Києві: добрі вчинки доступні кожному — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форум Добрих Справ у Києві: добрі вчинки доступні кожному

Особисті фінанси
25
Вже цієї п’ятниці, 3 вересня, за підтримки Банку Альянс у Києві відбудеться Форум Добрих Справ
Кожен з нас хоче стати кращою версією себе і прагне нових досягнень, нових цілей та прикладає усі реальні та нереальні зусилля для цього. Проста правда у тому, що стати краще зовсім не складно. І це головне гасло «Форуму Добрих Справ», де ми кожного року доводимо, що робити добрі справи може кожен.
Приєднуйтесь – участь безкоштовна!
Про що Форум Добрих Справ
«Форум Добрих Справ» – не про політику чи комерцію. Це місце зустрічі звичайних українців, серед яких є меценати і філантропи, представники громадянського сектора і бізнесмени чи просто волонтери.
Саме ці люди щодня розвивають громадянське суспільство в Україні та змінюють його на краще. А ми створюємо Форум як майданчик, який об’єднує людей доброї волі задля нових ідей та справ.
У цьому році ми проводимо вже третій Форум. І кожного разу збираємо все більше небайдужих, тож впевнені, що наші старання не марні.
Організатором «Форуму Добрих Справ» виступає Інститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр за підтримки « Банк Альянс ».
Також заходу надали підтримку Київська обласна державна адміністрація та Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.
Про що поговоримо
«Форум Добрих Справ» 3 вересня має 2 основних блоки для обговорення:
  1. «Сучасні практики громадянського суспільства в Україні»
  2. «Приклади добрих справ» та «Приклади суспільного активізму» (суспільне обговорення Садиба Мурашко)
Ми поговоримо про нагальні питання суспільства і що ми можемо зробити вже зараз власними силами учасників Форуму. Кому вирішувати наші питання, окрім нас?
Як потрапити на форум
Приєднуйтесь до наших лав – участь безкоштовна. Але реєстрація на Форум Добрих Справ є обов’язковою: http://surl.li/zqob.
Зустрінемось 3 вересня у Мистецькому центрі «Шоколадний будинок» (м. Київ, вулиця Шовковична, 17/2). Розпочинаємо о 10.00.
Чекаємо на вас!
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас