Apple визнала проблему в iPhone 12 та пропонує безкоштовний ремонт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple визнала проблему в iPhone 12 та пропонує безкоштовний ремонт

74
У компанії Apple анонсували нову сервісну програму для власників iPhone 12 та iPhone 12 Pro. У компанії заявили, що у “малого відсотку” користувачів iPhone останнього покоління з діагоналлю дисплея 6.1 дюйма була помічена проблема з відсутністю звуку під час викликів. У зв’язку з цим Apple безкоштовно проведе заміну динаміків, у яких спостерігається дефект. Слід зазначити, що у iPhone 12 mini та iPhone 12 Pro Max проблема не була помічена, тому вони не входять до цієї програми.
Сервіс буде надавати як сама компанія Apple, так і офіційні авторизовані сервіси, і слід ще раз підкреслити, що ремонт буде повністю безкоштовний. Користувачі, в яких спостерігаються проблеми з динаміком, можуть звернутися до Apple Retail Store, авторизованих сервісів, або ж зв’язатися з техпідтримкою Apple через електронну пошту.
У компанії Apple радять зробити резервну копію даних через iCloud або на комп’ютер перед зверненням щодо сервісного обслуговування. Слід також зазначити, що компанія не надає безкоштовного сервісу користувачам iPhone з пошкодженим дисплеєм. Окрім цього, перед сервісним обслуговуванням слід буде надати інформацію про попередній ремонт.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас