За тиждень ДФС викрила ухилення від сплати податків на суму близько 100 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За тиждень ДФС викрила ухилення від сплати податків на суму близько 100 мільйонів гривень

Казна та Політика
262
Найбільше ухилення від сплати податків підприємствами викрито в м. Києві та Кіровоградській області.
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
Співробітники ГУ ДФС у м. Києві викрили товариство у взаємовідносинах із суб’єктами господарювання з ознаками фіктивності. Така діяльність завдала збитків бюджету у вигляді несплати ПДВ на суму понад 16,5 млн грн.
Також податкова міліція м. Києва викрила ще одне підприємство в ухиленні від сплати податків в особо великих розмірах. Підприємство, шляхом проведення безтоварних операцій з реалізації імпортованих авто суб’єктам господарства з ознаками транзитності та реального сектору економіки, фактично реалізовуючи вказані авто за готівкові кошти фізособам без документального оформлення. За результатами такої діяльності підприємство завдало збитків державному бюджету в розмірі понад 30 млн грн несплаченого ПДВ.
В Кіровоградській області викрито службових осіб товариства, які здійснювали безтоварні операції із придбання ТМЦ та транспортних послуг у “транзитних” СГ, в результаті чого ухилилися від сплати податків на суму понад 29 млн грн.
На Одещині викрито службових осіб товариства, які здійснювали безтоварні операції з фіктивними СГ, та не повне відображення реалізації ЛГВ, в результаті чого ухилилися від сплати податків на суму понад 8 млн грн. За результатами санкціонованих обшуків вилучено документи, чорнові записи та слабоалкогольні напої без підтверджуючих документів, на орієнтовну суму 14 млн грн.
В Одеській області також викрито два підприємства в ухиленні від сплати податків на суму понад 10 млн грн.
Співробітники ГУ ДФС у Харківській області викрили підприємство в ухиленні від сплати податків на суму 13,8 млн грн.
Загальна сума виявлених збитків, завданих бюджету, в сфері ухилення підприємствами від сплати податків, з початку тижня становить близько 100 млн грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас