Представлено TWS-навушники Jabra Enhance Plus з функцією слухового апарату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено TWS-навушники Jabra Enhance Plus з функцією слухового апарату

Технології&Авто
312
Компанія Jabra представила бездротові навушники Jabra Enchance Plus, особливістю яких стала можливість використання як альтернативи слуховому апарату. При цьому новинка виглядає як класичний аудіоаксесуар, відрізняючись від інших пристроїв бренду більш компактними розмірами.
Особливістю навушників стала розширена функціональність. Їх можна використовувати як для прослуховування музики з еквалайзером в мобільному додатку, так і як слуховий апарат. Завдяки фірмовому алгоритму новинка аналізує звук за допомогою мікрофонів і обробляє його, роблячи більш природним.
Представлено TWS-навушники Jabra Enhance Plus з функцією слухового апарату
Додатково покращують якість аудіосигналу система цифрового шумозаглушення і функція формування бінаурального променя, що відсікає периферійні шуми під час розмови. Заявлена автономність гарнітури становить до 10 годин, а при підзарядці від комплектного кейса — до 30 годин. Навушники захищені від пилу і вологи за стандартом IP 52 і укомплектовані трьома парами змінних насадок різного розміру.
Представлено TWS-навушники Jabra Enhance Plus з функцією слухового апарату
Компанія відзначає, що Jabra Enchance Plus поки що не можна придбати в роздробі. Гарнітура була розроблена для клінік, які спеціалізуються на лікуванні слуху. Спочатку виробник має намір провести повний цикл тестування пристрою під наглядом професіоналів – очікується, що до кінця року гаджет пройде необхідні випробування і буде схвалений як медичний пристрій, після чого надійде в продаж.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас