Xiaomi випустить ігровий смартфон Black Shark 5 до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустить ігровий смартфон Black Shark 5 до кінця року

Технології&Авто
277
Цьогоріч компанія Xiaomi вже випустила серію ігрових флагманських смартфонів Black Shark 4 на мобільній платформі Snapdragon 888, з дисплеями з частотою 144 Гц, зарядками на 120 Вт і акумуляторами на 4500 мА·год. За даними перевіреного інсайдера ще до кінця року китайський виробник випустить ігровий смартфон нового покоління.
За даними китайського інформатора Digital Chat Station, відомого своїми точними прогнозами, більше схожими на контрольовані витоки інформації, новинка буде побудована на найбільш передовій мобільній платформі Snapdragon 888+. Вона, наприклад, застосовується в новітніх флагманах Mi Mix 4 і Honor Magic 3 Pro.
За даними інсайдера, модель отримала кодове ім’я KTUS-A0. Флагманський чіпсет відрізняється від стандартного Snapdragon 888 більш високою частотою – вона досягає 3 ГГц. Для порівняння, в Snapdragon 888 частота становить 2,84 ГГц. Крім того, інформатор вказує на те, що в новому смартфоні якимось чином буде підвищена продуктивність штучного інтелекту на 20%.
Digital Chat Station зазначає, що новий варіант Black Shark отримає зарядку потужністю 100 Вт. Це означає даунгрейд – попередник четвертого покоління підтримував 120 Вт.
Поки інших деталей про новинку невідомо, сам виробник утримується від офіційних заяв і не випускав офіційних тизерів. Можна очікувати, що модель отримає мінімальні вдосконалення – флагмани Black Shark поточного покоління і без того використовують найбільш продуктивну для 2021 року комплектацію.
За матеріалами:
Portaltele
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас