Форум Добрих Справ за підтримки Альянс Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форум Добрих Справ за підтримки Альянс Банку

Особисті фінанси
44
Форум Добрих Справ за підтримки Альянс Банку
30 липня «Форум Добрих Справ» вперше відбудеться у Краматорську. Це буде п’ятий форум за підтримки Альянс Банку, направлений на розвиток відповідального суспільства, соціально відповідального бізнесу та, звичайно, активної громадянської позиції.
Місце проведення Форуму було обрано не випадково, а з огляду на тему обговорення – «Громадянське суспільство на прифронтових територіях України».
Що потрібно знати про Форум Добрих Справ
«Форум Добрих Справ» – не про політику, а про самодостатніх українців та українок. Саме ці люди щодня своєю енергію та добрими справами розвивають громадянське суспільство в Україні. Вони не чекають допомоги, а стають прикладом та натхненниками!» – якнайкраще передають сутність форуму організатори.
Хто стає учасниками Форуму та хто ці «натхненники»?
На вас чекатимуть виступи звичайних українців, меценатів, філантропів, представників громадянського сектора, бізнесменів, які працюють на прифронтових територіях України.
Для чого ми проводимо ініціативу?
Хто ще краще може вирішити питання, окрім людей, яких вони стосуються? Така логіка проста, але дієва, тому ми намагаємось долучити максимум зусиль місцевих діячів, бізнесів та органів влади до вирішення нагальних питань. 30 липня ми розглянемо реальні механізми щодо вирішення таких питань:
  • що може зробити громадянське суспільство для поліпшення життя на сході України;
  • чинники формування громадянського суспільства на прифронтових територіях України;
  • проблемні питання розвитку громадянського суспільства на прифронтових територіях України.
Хто організатори?
Організатором «Форума Добрих Справ» виступає Інститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр за підтримки «Банк Альянс».
Також заходу надали підтримку Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України і Краматорська міськрада.
Чи можна попасти на Форум?
Так, звичайно! Варто лише зазначити, що реєстрація на Форум Добрих Справ є обов’язковою та безкоштовною: http://surl.li/zqob
Відбудеться Форум у Краматорську за адресою: вул. К. Ґампера, Сад Бернацького, «Авангард-Хол».
Приєднуйтесь до добрих справ!
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас