Next Step Ukraine подякував Moneyveo за допомогу військовим АТО/ООС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Next Step Ukraine подякував Moneyveo за допомогу військовим АТО/ООС

Особисті фінанси
15
Друзі, ми, як соціально проактивна компанія, беремо участь в регулярних благодійних проєктах. Серед яких — допомога в реабілітації військовим АТО/ООС.
Днями відбулося відкриття нової будівлі реабілітаційного центру Next Step Ukraine в Ірпені До його будівництва ми також доклали руку. А Group CEO Moneyveo Альона Андронікова отримала Іменну нагороду — за вагомий внесок у розвиток Центру
Довідка
Реабілітаційний центр Next Step Ukraine надає медичну допомогу та реабілітаційні послуги українським військовим, які отримали поранення в зоні АТО/ООС. Центр було відкрито благодійним фондом Revived Soldiers Ukraine, представництва якого діють в Україні та США.
«Для Moneyveo сприяння відновленню здоров’я захисників України — один з важливих КСВ-векторів. Ми регулярно підтримуємо соціальні ініціативи, спрямовані на вирішення нагальних або глобальних проблем в суспільстві. Допомога ветеранам АТО/ООС, на жаль, — довгострокова “потреба”, яка повинна задовольнятися не тільки державою, а й, я переконана, соціально свідомим бізнесом. Ми й надалі маємо намір брати участь в актуальних проєктах всеукраїнського масштабу, коли це буде необхідно, в тому числі продовжимо підтримувати наших бійців», — підкреслює Group CEO Moneyveo Альона Андронікова.
Чим допомагає Moneyveo?
З вересня 2020 року, в процесі трансформації своєї КСВ-стратегії, Moneyveo підписала з фондом «Відродження Захисників України» Меморандум про співпрацю. А з березня 2021 почала щомісячну програму фінансування організації. Гроші направляються компанією на створення комфортних умов для перебування і повноцінного одужання підопічних Next Step Ukraine.
Яку допомогу надають в Next Step Ukraine?
Українські військові проходять в реабілітаційному центрі комплексне обстеження, тренування із застосуванням спеціалізованого обладнання, отримують кваліфіковану медичну допомогу. При необхідності пацієнтам Центру купують ліки, протези, пластини, проводять операції.
Директор благодійного фонду «Відродження Захисників України» Дмитро Шатровський оцінив внесок Moneyveo в розвиток справи.
«Для становлення нашого проєкту необхідна підтримка відповідального бізнесу. І внесок таких компаній дуже важливий. Завдяки фінансовому сприянню з боку Moneyveo у нас є можливість допомагати ветеранам війни, які отримали поранення й хвороби, відстоюючи територіальну цілісність України. Дякую бізнесу за допомогу», — зазначив Дмитро Шатровський.
Допомога меценатів Центру неоціненна. За 2,5 роки оздоровчі курси в установі пройшли понад 100 учасників військових дій. А зараз Центр переїхав у нове приміщення площею 220 м², додатково оснащене сучасними тренажерами. Тепер ще більше захисників України зможуть отримати тут кваліфіковану допомогу.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас