Видали понад 3 млрд грн доступних «5-7-9» кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Видали понад 3 млрд грн доступних «5-7-9» кредитів

Особисті фінанси
9
Від моменту старту державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» та станом на 19 липня 2021 уповноважені банки видали 20 312 кредитів на загальну суму в 53,6 млрд грн.
Укргазбанк незмінно перебуває у трійці лідерів серед держбанків: ми уклали 1686 угод на суму понад 3 млрд грн, 1,4 млрд грн з котрих – інвестиційні кредити.
А все тому, що ми розширили межі «зеленого» кредитування і на проєкти сталого розвитку. Йдеться про підтримку клієнтів за такими напрямами як медицина, управління відходами, системи зберігання енергії, підвищення ефективності водовикористання та проєкти когенерації. Нові напрями ми розвиваємо разом з нашим партнером IFC, а виділені в рамках цієї угоди кошти спрямовуються на фінансування саме таких проектів.
Зокрема, Укргазбанк пропонує кредитування на інвестиційні цілі, пов’язані із провадженням господарської діяльності з виробництва лікарських засобів та/або медичних виробів та/або медичного обладнання, та рефінансування заборгованості суб’єкта підприємництва за кредитами, наданими на зазначені цілі.
Детальніше з «5-7-9%» умовами можна ознайомитись тут: https://ukrgasbank.com/small_bussiness/credit/5_7_9_cred/
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас