«Мегабанк» запустив Google Pay для власників карт Visa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Мегабанк» запустив Google Pay для власників карт Visa

Фінтех і Картки
65
«Мегабанк» запустив Google Pay для власників карт Visa
АТ «Мегабанк» відкрив нові можливості для клієнтів, запровадивши підтримку безконтактних платежів через Google Pay.
Оплата смартфоном, смарт-годинником та іншими NFC-ґаджетами давно користується попитом у клієнтів завдяки своїй простоті та зручності. Відтепер вільно оплачуйте покупки та послуги у торгових точках, які приймають безконтактну оплату, та в Інтернеті – на сайтах і в додатках із технологією Google Pay. Просто додайте до свого електронного гаманця картку Visa megabank/todobank.
«Мегабанк» і todobank активно запускають найактуальніші платіжні рішення для своїх клієнтів. Старт роботи Google Pay – важливий етап на цьому шляху, і не тільки через зручність таких оплат, які вже стали буденністю. Це знак нашої технічної готовності рухатися далі й розвивати нові рішення для клієнтів, – прокоментував начальник управління розвитку роздрібних продуктів АТ «Мегабанк» Сергій Кучеренко.
Платіжні системи Google Pay мають не один рівень безпеки, які дозволяють надійно захищати платіжну інформацію клієнтів. За словами Сергія Кучеренка, сервіс Google Pay гарантує високу безпеку проведення операцій. При оплаті покупки номер картки клієнта не розкривається. Для здійснення транзакцій використовується унікальний токен – 16-значна комбінація цифр.
Як налаштувати картку для оплати через Google Pay?
  1. Запустити/встановити додаток Google Pay на своєму смартфоні або будь-якому іншому девайсі з операційною системою Android.
  2. Ввести дані своєї банківської картки та слідувати інструкціям програми.
    або
    Просто завантажити додаток todobank і, слідуючи інструкціям, додати картку до гаманця Google Pay.
Сервіс підтримує смартфони з операційною системою Android версії 4.4 і вище та з модулем безконтактних платежів NFC. Google Pay підтримує також смарт-годинники, які оснащені безконтактним NFC-чипом та працюють на Android Wear 2.0.
Як платити через Google Pay:
  1. Увімкнути на ґаджеті чип NFC.
  2. На питання касира: «Розрахунок готівкою чи карткою?», відповісти «телефоном/ годинником!»
  3. Піднести пристрій до терміналу оплати.
  4. Дочекатися позначки «галочка», яка сповістить про успішне виконання операції.
Підключайте картки Visa megabank і todobank до Google Pay та зручно робіть свої розрахунки в торгових точках і в Інтернеті.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас