ПриватБанк попередив українців про нове шахрайство, яке прикривається торговою маркою банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк попередив українців про нове шахрайство, яке прикривається торговою маркою банку

Фондовий ринок
1909
Служба безпеки ПриватБанку своєчасно виявила та попередила українців про нову схему шахрайства. Зареєстрований невідомими особами у США сайт незаконно використовує логотип та айдентику банку.
За даними фахівців з кібербезпеки ПриватБанку, цей сайт є на 100% шахрайським, оскільки використовує посилання на неіснуючі інвестиційні проекти та компанії без їхньої згоди, а також незаконно використовує айдентику банку та інших юридичних осіб.
Шахраї використовують для заманювання в шахрайський проект пропозицією високого доходу за схемою, яка притаманна виключно шахрайській фінансовій піраміді із застосуванням соціальної інженерії та ймовірного хакерства. Про злочинний характер схеми свідчить й односторонній канал зв’язку в проекті – після заповнення форми людиною оператор шахрайського центру виходить на зв’язок для «відпрацювання» клієнта.
ПриватБанк попереджає своїх клієнтів та всіх українців про небезпеку контактування з шахраями та участі у таких проектах і звернувся до відповідних правоохоронних органів із заявою про припинення діяльності шахраїв.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас