Увага! Клієнтам, власникам рахунків у цінних паперах. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Увага! Клієнтам, власникам рахунків у цінних паперах.

Особисті фінанси
104
Увага! Клієнтам, власникам рахунків у цінних паперах.
Шановні клієнти!
У зв’язку зі змінами в діючому законодавстві України, рішенням Правління ПАТ «МТБ Банк» № 60 від 19.07.2021р. затверджено нову редакцію Договору про обслуговування рахунку в цінних паперах (надалі – Договір). Просимо ознайомитись з текстом Договору та діючими Тарифами на послуги за посиланням
Ви має право до дати, з якої вступає в дію нова редакції Договору, розірвати Договір про обслуговування рахунку в цінних паперах без сплати додаткової комісійної винагороди за його розірвання, шляхом направлення ПАТ «МТБ Банк» (далі – Банк) письмового повідомлення про таке розірвання на адресу: 65026, м. Одеса, Польський узвіз, 11.
У разі ненадходження до Банку протягом 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з дня відправки повідомлення письмових заперечень щодо нової редакції Договору, Клієнт вважається таким, що прийняв та погодився із запропонованою редакцією Договору. Нова редакція Договору вступають в дію на 16 (шістнадцятий) календарний день з моменту направлення Вам Банком повідомлення про затвердження Договору в новій редакції.
За матеріалами:
МТБ Банк (Марфін Банк)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас