Ураган емоцій: переможниця забрала суперкар! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ураган емоцій: переможниця забрала суперкар!

Особисті фінанси
17
Нарешті! Наша переможниця акції «CabrioЛіто» приїхала до Києва, аби забрати новісінький кар — виграш на мільйон Оце круто!
Цілих два місяці (з квітня по травень) тривав розіграш кабріолету Mazda MX-5. Також в рамках заходу були розіграні 15 електросамокатів. І вже на початку червня на офіційному YouTube-каналі Moneyveo рандомним способом було визначено щасливицю! Нею стала Бабаскіна Тетяна з м. Олешки Херсонської області.
І ось День «Х» настав! 13 липня комерційний директор Moneyveo Максим Параска вручив ключі від автівки та привітав з виграшем пані Тетяну, сповнену гамою емоцій. І що класно — саме цей день збігся з днем її народження! Це доля
«Ми не просто допомагаємо нашим клієнтам своєчасно отримувати фінансову підтримку 24/7. Ми даємо їм відчути себе справжніми Красавами. Тобто — жити на повну, реалізовувати мрії тут і зараз, не відкладаючи їх на майбутнє. Адже справжні Красави так і роблять. Вони не чекають, вони діють! Акція «CabrioЛіто» завершилася, і я щиро радий привітати переможницю! Тепер наші клієнти ще раз переконалися, що з Moneyveo можливо все і навіть більше!», — прокоментував подію комерційний директор Moneyveo Максим Параска.
Тетяно Богданівно, ще раз щиро вітаємо вас з таким крутим виграшем! Будьте щасливі. Беріть і надалі участь в акціях, бо, певно, везіння — то ваше! Тож нехай доля ще частіше дарує вам подарунки, а життя буде легким і приємним, як і дорога за кермом цієї чудової автівки! Насолоджуйтесь!
Друзі, трохи порадувались за переможницю та й продовжуємо брати участь в наших акціях. Бо ми й надалі будемо радувати вас крутезними подарунками для справжніх Красав!
Повірте, попереду ще багато сюрпризів!
Відео з вручення суперкара тут
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас