Юнекс Банк увійде в ТОП-5 роздрібних банків України через 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юнекс Банк увійде в ТОП-5 роздрібних банків України через 5 років

Особисті фінанси
73
Такі плани озвучив Голова правління Юнекс Банку Іван Світек в інтерв’ю журналу Banker, яке було опубліковано в липневому номері. За його словами, вже в 2021 році Юнекс повинен подолати точку беззбитковості і стати прибутковим фінустановою. А також вивести на ринок кілька хороших продуктів, який дозволять зробити принциповий ривок.
«Головний мій меседж – я хочу побудувати банк, який буде давати фінансові продукти, здатні вирішувати проблеми людей. Саме вирішення проблеми клієнта – це шлях до створення успішного банку, в цьому я переконаний на всі 100%», – говорить Іван Світек.
На його думку, оновлений Юнекс Банк повинен в основному фокусуватися на роздробі. Однак без корпоративного бізнесу обійтися неможливо.
«У нас буде і універсальний роздріб з кредитами готівкою, картами, депозитами, і окремо корпоративна лінійка, будемо брати за основу середній корпоративний сегмент. Я думаю, що конкурувати виключно ціною – це не оптимальний варіант, потрібно конкурувати більше сервісом. Це мобільні додатки, лояльність, поліпшення клієнтського досвіду, доступність контактного центру, здатність вирішити задачу в один дотик, зрозумілі продукти, доступність банкоматів і відділень і т.д. І таких банків, які роблять це реально добре, в Україні небагато. У багатьох банків є свої «фішки», але все одно кожному чогось не вистачає. Все фокусуються тільки на продукті, але це лише мала частина клієнтського досвіду», – додає Іван.
Повний текст інтерв’ю доступний в друкованій версії журналу Banker.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас