Друга погукав — 1000 забрав! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Друга погукав — 1000 забрав!

Особисті фінанси
50
Оце щастить Друзі, такого ще не було ніколи! Зараз у вас є можливість вкосити Отакенну суму грошей — та-дам! Приводьте друзів до кінця липня та заробляйте на кожному з них по 1000 умовних одиниць!
Що це означає?
За кожного запрошеного новачка отримаєте призову штуку: 500 грн на картку та 500 enotcoin! Тобто і реальні гроші, і «віртуальні монети», які потім можна обміняти на велику знижку по кредиту. Погнали!
Як приводити друзів?
Запросіть знайомого, друга або родича – та будь-кого – до сервісу в період із 9.07 по 31.07 включно одним із способів:
надішліть йому з вашого Особистого кабінету на moneyveo.ua SMS/email із пропозицією взяти перший кредит у Moneyveo;
опублікуйте партнерське посилання на будь-якому онлайн-ресурсі. Воно є в Особистому кабінеті — в розділі «Приведи друга».
Якщо запрошений перейде за вашим посиланням або з вашого SMS/email-повідомлення та вперше оформить кредит у Moneyveo (на строк не менше, ніж 10 днів), ми віддячимо вам нарахуванням бонусів — 500 грн на картку і 500 грн у формі enotcoin. Кількість друзів не обмежуємо: приводьте стількох, скількох захочете!
Не забудьте
Ви отримаєте бонус, якщо раніше ваш друг не був зареєстрований у Moneyveo. А також нехай запрошений перед оформленням кредиту почистить файли cookie в браузері.
Ну що, ви вже на старті та згадуєте друзів, яким можна запропонувати перший кредит у сервісі? Починайте прямо зараз: бонус такий, що має сенс постаратися. Ми у вас віримо — вперед!
Акція діє на території України (за винятком тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь).
Офіційні правила акції тут
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас