Moneyveo підбила підсумки участі в онлайн-грі «Zдолай шахрая» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moneyveo підбила підсумки участі в онлайн-грі «Zдолай шахрая»

Особисті фінанси
15
Друзі, нас дуже порадували результати онлайн-гри «Здолай шахрая». За весь час нашої участі – з березня 2020 року по 19 липня 2021 року – в ній перемогли 466 клієнтів Moneyveo. І кожен отримав у нагороду по 500 enotcoin – а це 233 000 «ігрових монет»!
Гру «Zдолай шахрая» було розроблено Асоціацією «ЄМА» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в рамках гранту, наданого Проектом USAID «Трансформація фінансового сектора».  Її метою стало підвищення обізнаності громадян щодо правил безпечного користування платіжними інструментами та сервісами. Адже, за статистикою від «ЄМА», тисячі українців стикаються з кіберзлочинцями у телефонних контактах, через email, в інтернет-магазинах, сервісах тощо. І, на жаль, щодня у середньому здійснюється понад 500 успішних шахрайських операцій. Гра від Асоціації «ЄМА» стала важливим кроком до зміни невтішної статистики.
«Асоціація «ЄМА» вже понад 20 років займається навчанням громадян фінансовій безпеці. Ідея антишахрайської онлайн-гри виникла у нас давно, тому що складні речі найпростіше донести до людини в ігровій формі. Тим паче, що цільовою аудиторією ми бачили старших школярів і студентів. Водночас нам радісно було зустріти серед гравців і людей інших вікових категорій. Вони також стикаються з шахраями у повсякденному житті, а отже, наш проєкт навчає їх протидіяти! Щиро вдячні компанії Манівео за підтримку і партнерство у популяризації гри «Zдолай шахрая» – спільними зусиллями ми швидше й ефективніше досягаємо позитивного результату!», – говорить Директор ЄМА Олександр Карпов.
Group CEO Moneyveo Альона Андронікова підкреслює, що Захист персональних даних і безпека фінансових операцій – один із пріоритетних напрямів стратегії компанії.
«Наше завдання: унеможливлювати кібершахрайство у будь-яких його проявах. Для цього ми впроваджуємо технології, що виключають прецеденти онлайн-злочинів. Також наша компанія втілює власні та підтримує зовнішні ініціативи, що допомагають підвищувати фінансову грамотність українців. Однією з таких ініціатив стала освітня гра «Zдолай шахрая». Moneyveo була в рядах найактивніших учасників інформкампанії із залучення користувачів до участі в ній. Спеціально для цього ми створили акцію, де кожен, хто переможе у грі, отримував від Moneyveo заохочення у формі «віртуальних монет» enotcoin, які надалі міг використати для зменшення суми процентів за кредитами у нашому сервісі. І клієнти порадували нас чудовими результатами», — коментує Альона Андронікова.
Нагадаємо: ідея гри «Zдолай шахрая» полягала у моделюванні найпопулярніших схем платіжних злочинів та демонстрації правильної поведінки в таких ситуаціях. Гра складалася з 57 тематичних частин, які показували телефонне, банкоматне, кредитне та інші види шахрайства.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас