Двічі кращі у торговельному фінансуванні за відзнакою ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Двічі кращі у торговельному фінансуванні за відзнакою ЄБРР

Особисті фінанси
16
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) визнав найбільш успішні банки-партнери з усього світу та найактивніших гравців у Green TFP 2020. Державний Укргазбанк отримав нагороди одразу у двох номінаціях:
1. Угода року (Deal of the year — Green trade)
Укргазбанк здобув цю перемогу спільно з банком SEB (Фінляндія) за сприяння відповідальному ставленню до природних ресурсів та довкілля (зокрема, управління лісовими ресурсами) шляхом підтримки торгівлі екологічною перероблюваною паперовою продукцією. А це зменшує викиди СО2, що еквівалентно посадці понад 700 тисяч дерев.
Цьому передувало фінансування Укргазбанком закупівлі нашим клієнтом екологічно чистої паперової сировини у фінської компанії – одного з найбільших виробників такої сировини у світі. Цю сировину наш клієнт використовує для виробництва еко-посуду відомих світових брендів в Україні.
Green TFP дозволяє банкам-партнерам використовувати свої механізми фінансування торгівлі для підтримки експорту, імпорту та місцевого розподілу сучасних технологій та матеріалів відповідно до підходу ЄБРР щодо переходу до зеленої економіки (GET).
2. Найактивніший банк-емітент в Україні
Програма сприяння торгівлі ЄБРР (TFP) відзначила найуспішніші банки-партнери у 2020 році. Церемонія нагородження відбулася під час першої віртуальної інформаційної сесії TFP 30-ї щорічної зустрічі ЄБРР.
В рамках програми підтримки торгівлі ЄБРР Укргазбанк здійснив найбільшу кількість угод торговельного фінансування за участі ЄБРР (випуск акредитивів, контргарантій тощо) серед інших українських банків, які беруть участь у цій програмі.
Флагманська програма ЄБРР відіграла життєво важливу роль у підтримці торгівлі в регіонах ЄБРР з початку світової пандемії коронавірусу у 2020 році.
Укргазбанк щиро дякує ЄБРР за високу відзнаку.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас