В надії на майбутню співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В надії на майбутню співпрацю

Особисті фінанси
50
Сьогодні останній день роботи в нашому колективі Романчукевича Віталія Вікторовича, який обіймав посаду Першого заступника Голови Правління та був Членом Правління АКБ Індустріалбанк.
Ми безмежно вдячні Віталію Вікторовичу за роки роботи, безцінний досвід, мудрі поради та правильні управлінські рішення, які призвели до великих та маленьких перемог.
В 2019 році Банк отримав нагороду від МФК «Банкиръ» «Банк року 2019» в номінації «Банк лідер за надійністю депозитів для юридичних осіб», а Віталій Вікторович був нагороджений за особистий внесок в розвиток банківської справи.
В 2020 році Віталій Романчукевич визнаний переможцем загальнонаціональної програми «Людина року» у номінації «Фінансист року».
За час роботи Віталія Вікторовича в Індустріалбанку була проведена велика робота з вибудовування довгострокових відносин з партнерами та клієнтами.
Впевнені, що всі зміни в житті на краще. Щиро бажаємо Віталію Вікторовичу захоплюючих перспектив та яскравих звершень! Ми не говоримо «прощавайте», а говоримо «до побачення» в надії на майбутню співпрацю!
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас