Моментальна розстрочка від Альфа-Банку Україна: 0% на 3 або 6 місяців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Моментальна розстрочка від Альфа-Банку Україна: 0% на 3 або 6 місяців

Особисті фінанси
43
Альфа-Банк Україна пропонує власникам своїх кредиток акційні умови моментальної розстрочки: у цифровому банку Sense SuperApp можна легко оформити виплату частинами під 0% на 3 або 6 місяців.
Маєте кредитку Альфа-Банку – маєте розстрочку на все, що коштує більше 500 гривень. А перевести зроблені покупки в розстрочку тепер можна самостійно просто всередині Sensе. Витрати поділяться на однакові частини, які погашаються протягом вибраного періоду.
З 2 липня на моментальну розстрочку в банку діють акційні умови, і якщо оформити в Sensе розстрочку на зроблені відсьогодні покупки, то комісія становитиме 0%, а строк погашення – 3 або 6 місяців.
Як оформити в Sense SuperApp. Зайти до розділу «Мої розстрочки» або в історію операцій за кредитною карткою та вибрати суму, яку хочете перевести в розстрочку (доступні для оформлення суми будуть підсвічені статусом «Перевести в розстрочку»). Далі виберіть строк – 3 або 6 місяців, прочитайте умови та підтвердьте. У цьому ж розділі можна достроково повністю або частково погасити розстрочку: для цього потрібно вибрати чинну, натиснути «Погасити достроково» і ввести суму погашення.
У Sense також можна оформити стандартну розстрочку на довший строк: 9, 12, 18 або 24 місяці з річною ставкою 0,01% і щомісячною комісією від суми розстрочки – 1,8%.
Як погашати. Для економії часу і більшої зручності банк пропонує багато способів погашення:
через онлайн-канали: цифровий банк Sense SuperApp, My Alfa-Bank або Альфа-погашення, де можна погасити кредити карткою будь-якого банку без комісії;
офлайн-канали: банкомати з функцією Casn-in, термінали самообслуговування партнерів банку.
Де взяти кредитку. Найпростіший і найшвидший спосіб оформити кредитну картку з попередньо схваленим кредитним лімітом для наявних клієнтів банку – в Sense SuperApp. Просто увійдіть до додатку, натисніть на «+» у розділі «Мої картки», далі активуйте та додайте свою цифрову кредитку RED в Apple/Google Pay.
Цифровий банк Sense SuperApp можна завантажити в App Store, Google Play або Huawei AppGallery.
Детальніше про послугу «Моментальна розстрочка» – на сайті банку.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас