Гарна новина для держателів Mastercard World Elite! Експрес-тест на виявлення антигена COVID-19 в аеропорту «Бориспіль» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гарна новина для держателів Mastercard World Elite! Експрес-тест на виявлення антигена COVID-19 в аеропорту «Бориспіль»

Кредит&Депозит
111
Mastercard запустив новий сервіс в аеропорту «Бориспіль»: експрес-тест на антиген COVID-19. Результат доступний протягом 20 хвилин.
Відтепер для відвідування деяких країн достатньо експрес-тесту на виявлення антигена COVID-19, тобто не обов’язково здавати ПЛР-тест заздалегідь і чекати на результат. Результат тестування ви отримаєте всього за 20 хвилин, це дозволяє відвідати такі країни, як Греція, Туреччина, Болгарія, Хорватія*.
Щоб скористатися новим сервісом власнику картки Mastercard World Elite від Таскомбанку потрібно:
1. Звернутися на стійку тестування на третьому поверсі терміналу D аеропорту «Бориспіль», у зоні реєстрації на рейси поруч зі стійкою 48. Важливо! Доступний лише один тест перед вильотом: або тест на антиген, або ПЛР-тест.
2. Надати Вашу карту Mastercard World Elite** і посадковий талон.
3. Отримати результат тесту в пункті забору або на 48 стійці через 20 хвилин.
Для зручності пасажирів, які подорожують, СSD-лабораторія проводить експрес-тест на виявлення антигена COVID-19 у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Більше інформації за посиланням: https://testcovid19.com.ua/
*Будь ласка, ретельно перевіряйте, чи є у списку доступних за наявності експрес-тесту обрана вами країна перебування. Тест триває не більше 15 хвилин. Мова дослідження – англійська.
**За умови загальної суми транзакцій по картці 6000 грн за останні 30 + 5 днів (вихідні не враховуються).
Більше деталей у Вашого персонального менеджера або на сайті www.mastercard.ua, у чат-боті @MasterсardUkraine Facebook ,у співробітника сервісу за номером: +380 (50) 415 09 09 (цілодобово).
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас