Черговий «5-7-9%» клієнт – карпатська вода в еко упаковці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черговий «5-7-9%» клієнт – карпатська вода в еко упаковці

Особисті фінанси
11
Вперше в Україні завдяки нашому кредиту на суму в 6,8 млн грн карпатська Voda UA буде випускатися в еко-упаковці Pure-pak, у складі якої більше половини – вторинна целюлоза. А це крок до збереження екології та відновлення екобалансу планети.
Дмитро Нікіфоров, власник компанії, першим в Україні з виробників питної води втілює проєкт, що є абсолютно безпечним для довкілля, адже картон – це повністю відновлюваний ресурс, що на 100% перероблюваний і значно знижує викиди CO2.
Voda UA вже випустила питну воду у двохлітровій упаковці Pure-Pak від Elopak та приступає до виробництва об’єму 0,33 л Prisma в упаковці від Tetra Pak, де навіть кришечка буде екологічною та стовідсотково перероблюваною, бо вироблена з цукрової тростини.
Згідно опитуванням, вже 4 з 10 споживачів при виборі брендів враховують їх екологічність. Більш того, кожен другий готовий змінити свої споживчі звички, щоб знизити негативний вплив на довкілля. І ця тенденція зберігається, навіть незважаючи на несприятливі обставини в суспільстві та економіці.
Природну мінеральну воду добувають з Мізунського джерела в Карпатах. Це місце, де на десятки кілометрів навколо немає джерел забруднення. Розлив води здійснюють безпосередньо в тому місці, де її добувають. А це гарантує її високу якість та збереження корисних властивостей.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас