Ідея Банк посів 3 місце в щорічному рейтингу «Фінансовий Оскар» у номінації «Драйвер споживання» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк посів 3 місце в щорічному рейтингу «Фінансовий Оскар» у номінації «Драйвер споживання»

Особисті фінанси
16
Ділове видання «Бізнес» оприлюднило результати 25-го щорічного рейтингу «Фінансовий Оскар», в якому беруть участь банки, страхові та інвестиційні компанії, небанківські установи. За власною методикою оцінювання «Бізнес» визначає переможців в основних та нішевих номінаціях.
Цьогоріч Ідея Банк став одним із переможців рейтингу в номінації «Драйвер споживання» за досягнення в розвитку роздрібного споживчого кредитування в 2020 році, посівши 3 місце.
Щороку вже 25 років поспіль журнал «Бізнес» визначає кращі банки та страхові компанії на вітчизняному ринку.
Коментуючи результати рейтингу, редакція зазначає, що до нього увійшли провідні фінансові установи країни, а також найбільш шановані особистості, які зробили помітний внесок у досягнення власних команд та ринку загалом протягом складного та непредбачуваного 2020 року.
«Минулий рік змусив фінансові ринки розвиватися та обслуговувати клієнтів у непередбачених досі умовах пандемії. І від того, наскільки швидко фінустановам вдалося пристосуватися до нових викликів, цілком залежав їх фінансовий успіх та благополуччя клієнтів та хто із фінансистів склав іспит на «відмінно»», – зазначається у редакційній статті.
Цього року видання визначило кращих у понад 20 профільних номінаціях. У кожній із номінацій переможці визначаються у 3-х етапах. На першому – редакція відбирає претендентів, виходячи із показників фінустанов, динаміки їх розвитку минулого року. У кожній із номінацій формується шорт лист із топ-10 установ. На другому – оцінювання здійснює незалежне експертне журі, до якого входять визнані експерти фінансового ринку, представники банківської, страхової та фондової спільнот, профільних професійних організацій та регуляторних органів. Серед них – Нацкомфінпослуг, ФГВФО, Ліги страхових організацій та ін. Голосування відбувається шляхом таємного голосування, члени журі не узгоджують оцінки між собою. Останній третій етап – відкрите онлайн-голосування на сайті business.ua. Фінальні результати отримуються шляхом підрахунку балів від експертного журі (80% фінальної оцінки) та результати голосування на сайті (20% оцінки). Результати оцінок та місце фінустанов у рейтингу не залежать виключно від величини цифр у балансі, а від якості та надійності надання послуг, чемності та професіоналізму персоналу, технологічності та креативності банку чи іншої фінустанови. Суму балів підраховує редакція на підставі отриманих результатів голосування.
Нагадаємо, в травні 2021 були оголошені результати премії FinAwards 2021, у якій кредит готівкою «На старт» від Ідея Банку визнано кращим в номінації «Кращий кредит готівкою».
У щорічному рейтингу «50 провідних банків», що організований Finclub, за підсумками 2020 Ідея Банк посідає 16 позицію.
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 31 рік практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща), якій належить 100% акцій банку.
Банк надає послуги у 82 відділеннях по всій Україні.
Продуктами банку користуються понад 300 тис. клієнтів.
Команда професіоналів банку об’єднує 1,2 тис. осіб.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас