Альфа-Банк Україна запустив доставку платіжних карток через мережу Нової пошти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна запустив доставку платіжних карток через мережу Нової пошти

Особисті фінанси
11
10 червня разом з оновленням цифрового банку Sense SuperApp Альфа-Банк Україна і Нова пошта запустили доставку платіжних карток через мережу відділень та поштоматів по всій країні.
Раніше в Sense можна було за 10 хвилин оформити цифрову картку. А тепер можна і без відвідування банківського відділення отримати її пластиковий аналог:
замовляєш картку через Sense SuperApp: для цього потрібно зайти до розділу «Керування» своєї цифрової картки, вибрати опцію «Зробити пластикову картку» і зручне відділення або поштомат Нової пошти;
отримуєш її так само швидко, просто і максимально близько до домівки, як й інші посилки від найбільшого логістичного оператора.
p=.
Термін доставки карток (від «натискання кнопки» до доставки готової картки у відділення) залежить від регіону і становить від 2 до 4 робочих днів: 2-3 робочих дні для киян, не більше 4 – для жителів інших міст України.
«Подорож» пластикової картки можна відстежувати просто в Sense SuperApp. Там також клієнт може активувати картку після отримання. Важливо, що сервіс безкоштовної доставки пластикових карток доступний клієнтам, які оформили в Sense цифрову дебетову картку в межах пакету послуг (White, Black або Graphite) або цифрову кредитну картку RED.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас