Samsung проектує складаний Z-подібний смартфон з незвичайною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung проектує складаний Z-подібний смартфон з незвичайною камерою

Технології&Авто
256
На сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO) оприлюднено інформацію про черговий смартфон Samsung, обладнаний гнучким дисплеєм.
Зазначається, що заявку на патент було подано в листопаді минулого року, а документ оприлюднено на початку червня. Цього разу мова йде про апарат Z-подібної форми, який зможе складатися в двох місцях.
В оснащення увійде великий гнучкий дисплей з безрамковим дизайном. У повністю розкритому вигляді гаджет зможе функціонувати як планшет. У верхній частині дисплея передбачено невеликий отвір для одинарної камери.
Samsung проектує складаний Z-подібний смартфон з незвичайною камерою
Основна камера має трикомпонентне виконання. Її оптичні блоки збудовані в ряд по вертикалі. У нижній частині корпусу розташовується порт USB Type-C.
Samsung проектує складаний Z-подібний смартфон з незвичайною камерою
У складеному стані одна із секцій екрана розташується зовні, що дозволить використовувати пристрій в якості звичайного моноблочного смартфона. Цікаво, що при цьому спереду також опиниться допоміжна багатомодульна камера, розміщена в зоні одного зі з’єднань. Таким чином, користувач зможе знімати якісні автопортрети і організовувати сеанси відеозв’язку.
Відомостей про те, коли подібний смартфон може з’явитися на комерційному ринку, поки немає.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас