Суд заарештував майно нардепа за несплату майже 100 млн грн податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував майно нардепа за несплату майже 100 млн грн податків

Казна та Політика
797
Київський апеляційний суд наклав арешт на нерухоме майно народного депутата України, якого підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму понад 97 млн грн.
Про це повідомляє прес-служба суду.
Згідно з повідомленням, 3 червня відбувся розгляд апеляційної скарги, поданої прокурором на постанову слідчого судді Печерського райсуду Києва від 6 квітня 2021 року. Рішенням було відмовлено у задоволенні клопотання слідчого Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань про накладення арешту на майно підозрюваного М.
«За результатами апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора офісу генерального прокурора задоволено, постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 6 квітня 2021 року скасовано. Прийнято нове рішення, яким задоволено клопотання слідчого Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань та накладено арешт на майно підозрюваного М., визначеного постановою», — повідомляє прес-служба.
Там зазначили, що громадянин підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 — ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас