Банки запропонують заможним українцям нові фінансові інструменти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки запропонують заможним українцям нові фінансові інструменти

Фінтех і Картки
2673
Вже зараз в експертному середовищі обговорюється ініціатива, яка дасть змогу українським банкам чи торговцям прямо пропонувати послуги інвестування за кордон. Тобто українцям не потрібно буде відправляти гроші іноземному брокеру, давати йому ордер на купівлю конкретного фінансового інструмента. А самі українські банки, використовуючи свою інфраструктуру перевірених брокерів, будуть інвестувати від імені та за рахунок клієнта.
Про це повідомляє «Фінансовий клуб».
«Регулятор прагне оновлювати законодавчу базу, наближаючи її до загальноєвропейських стандартів. Тому у 2021 році будуть доступні форвардні операції для фізичних осіб, збільшаться інвестиції в цінні папери світових компаній і з’явиться доступ до світового фондового ринку, будуть створюватися нові фонди в Україні. Усе це очікують як клієнти, так і банківський ринок», – вважає керівниця напряму private banking ОТП Банку Вікторія Мислива.
Вона розповіла, що подібні тенденції спостерігаються не лише в Україні.
«Наш материнський банк, розуміючи стратегію подальшого розвитку private banking, у 2021 році створив окремий підрозділ – Global Markets Directorate. Він безпосередньо займатиметься створенням кращих інвестиційних пропозицій, аналізом світових тенденцій, управлінням капіталом клієнтів рівня private banking», – пояснила Вікторія Мислива.
До речі, на депозиті можна заробляти більше, якщо скористатися програмою «Бонус до депозиту» від Finance.ua. Більше про програму і вигоди можна дізнатися за посиланням.

Отримати більше з депозиту

За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас