Відсьогодні у Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відсьогодні у Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті

Світ
530
Відсьогодні, 27 травня, у Львові подорожчав проїзд у громадському транспорті з 7 до 10 гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міськради.
Повідомляється, що дискусія про необхідність коригування тарифу почалася ще з березня цього року. 14 березня відбулися публічні подання розрахунків і з цього часу тривали всі необхідні процедури.
«Економічна вартість проїзду в автобусах становить 14 грн 60 коп. і 12 грн 40 коп. — для електротранспорту. Однак враховуючи можливості жителів, прийняли компромісне рішення — 10 грн для автобусів, 10 грн базовий для електротранспорту і 9 грн і 8 грн 50 коп. в залежності від способу придбання квитка», — йдеться в повідомленні.
Вартість проїзду в тролейбусах і трамваях у водія буде коштувати 10 грн, в кіоску — 9 грн, через QR-коди, SMS, термінали самообслуговування IBOX і EasyPay — 8,50 грн.
Раніше проїзд у маршрутках та електротранспорті Львова коштував 7 грн.
Як повідомляли Українські Новини, у четвер, 13 травня, Київський метрополітен і «Київпастранс» просили Кличка підвищити вартість проїзду або виділити додаткові кошти з бюджету через ризик невиплати зарплати.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас