«Укрпошта» змінює спосіб доставки в Білорусь на наземний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрпошта» змінює спосіб доставки в Білорусь на наземний

Фондовий ринок
181
«Укрпошта» продовжує доставляти відправлення в напрямку Білорусі з України, доставка посилок буде здійснюватися наземним автотранспортом, повідомила прес-служба компанії у вівторок.
«Укрпошта» зазначає, що не буде використовувати авіатранспорт для доставки відправлень в Білорусь у зв’язку з рішенням Кабміну про припинення авіасполучення з Білоруссю з 26 травня.
Компанія повідомила, що надасть можливість «Белпочті» відправляти посилки українським клієнтам. Забезпечить також транзит відправлень інших пошт світу в Білорусь наземним транспортом.
Крім того, «Укрпошта» планує продовжити виконання спільного проекту з авіакомпанією Windrose («Роза вітрів») для міжнародного мобільного маркетплейсу Joom, в рамках якого виконуються регулярні вантажні чартерні рейси з Гонконгу до Києва з подальшим транспортуванням частини відправлень в Молдову і Білорусь.
При цьому «Укрпошта» зазначає, що через зміни способу доставки можливі зміни в термінах доставки відправлень в Білорусь.
Як повідомлялося, Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю з 26 травня. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів у вівторок.
Раніше президент України Володимир Зеленський доручив уряду підготувати рішення про припинення авіасполучення між Україною і Білоруссю в зв’язку з подіями, що відбулися в аеропорту Мінська 23 травня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас