Зеленський доручив визначити терміни виплати «карантинних», лікарняних і декретних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський доручив визначити терміни виплати «карантинних», лікарняних і декретних

Казна та Політика
244
Президент Володимир Зеленський доручив визначити чіткі терміни виплати допомоги бізнесу у зв’язку з карантином та виплати лікарняних й допомоги у зв’язку з вагітністю.
Про це йшлося під час селекторної наради, повідомляє пресслужба глави держави.
«Володимир Зеленський дав доручення визначити чіткі терміни виплати фінансової допомоги у зв’язку з карантином, а також виплати лікарняних та допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами», – зазначили в ОП.
Водночас прем’єр-міністр Денис Шмигаль поінформував про виплату 8 тис. грн допомоги ФОПам і працівникам малих підприємств, діяльність яких постраждала від запровадження карантинних обмежень у квітні цього року. За даними Офісу глави держави, уже виплачено 1,4 млрд грн, виплатами охоплено 175 тис. осіб.

Довідка Finance.ua:

  • За даними Міністерства економіки, станом на 24 травня 1,4 млрд грн було направлено на виплату 8 тис. грн державної допомоги фізичним особам – підприємцям (ФОП) та найманим працівникам, діяльність яких була призупинена через посилення карантинних обмежень у «червоних» зонах.
  • Крім державної допомоги, підприємці та наймані працівники можуть отримати додаткові виплати з місцевого бюджету регіону, в разі запровадження таких виплат за рішенням органів місцевого самоврядування.
Нагадуємо, про всі зміни, які можуть стосуватися ваших гаманців, ми оперативно інформуємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас