УНІКА Україна – лідер страхової галузі 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

УНІКА Україна – лідер страхової галузі 2020 року

Особисті фінанси
292
19 травня 2021 року журнал «Insurance TOP» провів щорічну презентацію, присвячену підсумкам страхового ринку та церемонію нагородження Лідерів 2020 року.
Презентація Insurance TOP є одним з найбільш значущих заходів на страховому ринку України, що вже 11-й рік поспіль підтверджує високий рівень уваги до цієї події як з боку топменеджерів страхової галузі, так й з боку представників органів державної влади.
Страхові компанії небанківської фінансової групи УНІКА Україна були нагороджені почесними Дипломами лідерів галузі 2020 року.
Страхова компанія «УНІКА» отримала Дипломи лідера у категоріях «Страхові виплати», «Корпоративне страхування» та «Медичне страхування – за обсягом премій та виплат».
Страхова компанія «УНІКА Життя» отримала Дипломи лідера у категоріях «Корпоративне страхування життя» та «Банківське страхування життя».
«Всупереч кризовій ситуації, минулого року УНІКА Україна досягла значних результатів – насамперед, завдяки системній роботі попередніх років та значним інвестиціям, в тому числі в технології, ризик-менеджмент та налагодження процесів. Величезну роль зіграли злагоджені дії всієї великої команди УНІКА, за що я вкотре хочу щиро подякувати моїм колегам» − підкреслила Олена Ульє, Голова Правління УНІКА Україна.
Журнал «Insurance Top» − єдине професійне відкрите джерело інформації на ринку страхування, що базується на офіційній статистиці страхових компаній та щоквартально публікує підсумки роботи ризикових і лайфових страховиків України.
Довідка UNIQA в Україні:
UNIQA Group вийшла на ринок України в 2006 році. Сьогодні компанії «УНІКА» і «УНІКА Життя», центральні офіси яких розташовані в Києві, пропонують всі види ризикового страхування і страхування життя через загальнонаціональну мережу. Більше 1 тис. співробітників УНІКА в Україні обслуговують близько 1 мільйона страхових полісів. Страхова компанія «УНІКА» володар Customer’s Friend- Superior Excellence, Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюріх, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас