Шмигаль заявляє про значний прогрес у законодавчій роботі для траншу МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль заявляє про значний прогрес у законодавчій роботі для траншу МВФ

Казна та Політика
214
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголошує на значному прогресі в законодавчій роботі, необхідній для отримання макрофінансової допомоги від Євросоюзу та траншу від МВФ.
Про це він написав у Телеграмі за результатами наради 21 травня.
«Досягли значного прогресу в законодавчій роботі, необхідній для отримання макрофінансової допомоги від Європейського союзу та траншу від Міжнародного валютного фонду», – зазначив глава уряду.
За його словами, Верховна Рада останнім часом підтримала в першому читанні 12 законопроєктів, а ще 3 важливі проєкти законів уже отримали схвальні відгуки комітетів до другого читання й найближчим часом будуть винесені до зали парламенту.
Шмигаль зазначив, що на сьогоднішній нараді за участю представників уряду, присвяченій підготовці всіх необхідних документів, дав доручення посилити роботу з парламентськими комітетами.
«Продовжуємо активну співпрацю з Верховною Радою для того, аби якнайшвидше ухвалити всі необхідні закони для успіху України», – наголосив він.
Як повідомляв Укрінформ, 20 травня віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина заявила журналістам про те, що Європейський Союз може ухвалити рішення щодо виділення Україні другого траншу макрофінансової допомоги у розмірі 600 мільйонів євро у вересні за умови виконання країною «домашнього завдання».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас