Пенсійний фонд профінансував 1,4 мільярда грн карантинної допомоги 8 тис. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд профінансував 1,4 мільярда грн карантинної допомоги 8 тис. гривень

Особисті фінанси
182
Станом на 20 травня 2021 року Пенсійним фондом України профінансовано 1 400,0 млн грн для забезпечення виплати допомоги відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.04.2021 № 328 «Про додаткові заходи соціальної підтримки застрахованих осіб на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».
Про це повідомляє ПФУ.
Нагадаємо, що потрібно для отримання коштів від місцевих органів влади:
  • достатньо реєстрації в додатку «Дія»;
  • окрему заяву на цю допомогу подавати не потрібно.
Міністерство цифрової трансформації України у десятиденний строк після закінчення строку подання заяв формує та передає обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям, відповідним органам місцевого самоврядування, на території яких запроваджено обмежувальні протиепідемічні заходи, переліки застрахованих осіб для прийняття рішення щодо надання допомоги за рахунок коштів відповідного місцевого бюджету.
Місцеві органи влади, керуючись наданою інформацією, складають власні списки тих, хто отримає допомогу з місцевих бюджетів. Вона надаватиметься з бюджету такої місцевої ради у встановленому нею розмірі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас