Yamaha представила абсолютно новий спортбайк (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yamaha представила абсолютно новий спортбайк (фото, відео)

Технології&Авто
863
Новий японський Supersport з’явиться у дилерів в США в червні і буде коштувати від 9 тисяч доларів. В Україні нова модель очікується в січні 2022 року.
Поточна лінійка, що складається з п’яти моделей, щойно отримала поповнення у вигляді шостого Yamaha YZF-R7 2021.
YZF-R7 – абсолютно нова модель, яка займе місце між YZF-R3 початкового рівня і трохи більш продуктивним YZF-R1 середнього рівня. Новий спортбайк був створений для райдерів-початківців і більш досвідчених, які шукають відносно доступний спортивний мотоцикл.
Yamaha представила абсолютно новий спортбайк (фото, відео)
Yamaha повідомляє, що R7 був побудований з нуля на легкому шасі і сталевому каркасі. У порівнянні з іншими сімейними мотоциклами він оснащений оптимізованою підвіскою і має довшу колісну базу – тепер 139,4 см, щоб забезпечити кращу керованість у поворотах.
У рух мотоцикл приводить 689-кубовий чотиритактний, рядний двоциліндровий двигун з кованими алюмінієвими поршнями. Він працює в парі з 6-швидкісною коробкою передач з мультидисковим мокрим зчепленням. Точні характеристики силової установки поки що не названі.
Рама і двигун підтримуються 41-міліметровою передньою вилкою з оптимізованою швидкістю пружини. Вилка регулюється для попереднього навантаження, відбою і стиснення. Гальмівна система від Brembo.
Yamaha YZF-R7 2021 року оснащений новою повноцінною РК-панеллю більшого розміру. Є нові перемикачі на кермі, які дозволяють водієві краще контролювати і регулювати байк.
Yamaha R7 буде доступний в двох кольорах – блакитному Team Yamaha Blue і чорному Performance Black. Початкова ціна в США складе 8999 доларів, і дилери вже приймають попередні замовлення. В Україні офіційний реліз повинен відбутися в січні 2022 року, ціни будуть оголошені перед початком продажів.
Yamaha представила абсолютно новий спортбайк (фото, відео)
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас