Volocopter представила нову модель аеротаксі для польотів 4 осіб на 100 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volocopter представила нову модель аеротаксі для польотів 4 осіб на 100 км

Технології&Авто
335
Апарат VoloConnect з більшою вантажопідйомністю і з жорстким крилом, розроблений конструкторами німецької компанії Volocopter, доповнить модельний ряд коптерів, призначених для польотів над центральними міськими районами з щільним автомобільним рухом.
Про це пише New Atlas.
Чотиримісний електричний апарат зможе діяти в радіусі 100 км. В повітрі він повинен з’явитися через п’ять років.
З 2013 року Volocopter представив кілька різних варіантів електричних літальних апаратів, які поступово ставали все більш обтічними, надійними і потужними. Основна модель компанії – безпілотний VoloCity, здатний автономно доставити двох пасажирів від одного «Воло-порту» до іншого на відстані до 30 км.
Volocopter представила нову модель аеротаксі для польотів 4 осіб на 100 км
Також розроблено дрон-важкоатлет, що піднімає до 200 кг вантажу. На прохання замовника його адаптували для сільськогосподарських робіт.
Новий VoloConnect дещо відрізняється за конструкцією від попередніх моделей. Найпомітніші відмінності в системі вертикального зльоту і посадки. Тоді як перші апарати, по суті, були збільшеними дронами, новий використовує горизонтальні гвинти для зльоту, а потім спрямовується вперед завдяки двом горизонтальним пропелерам.
Салон став більшим і тепер вміщує до чотирьох чоловік. Запас ходу на одному заряді – 100 км, а максимальна швидкість – 250 км/год. Інженери компанії розробляли і тестували зменшений прототип VoloConnect протягом двох років, а незабаром почнеться тестування повнорозмірної моделі.
Керівництво сподівається отримати дозвіл на польоти VoloConnect протягом п’яти років.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас