Державіаслужба анулювала права лоукостера SkyUp на 33 маршрути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба анулювала права лоукостера SkyUp на 33 маршрути

Фондовий ринок
727
Державіаслужба України наказом № 715 від 6 травня анулювала права лоукостера SkyUp на польоти за 33 маршрутами з Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя та Харкова за кордон.
Про це пише Avianews.
У документі зазначено, що права були відкликані на підставі заяви авіакомпанії.
Цього разу SkyUp відмовився від рейсів з Києва в Попрад, Нюрнберг, Ганновер, Афіни, Стокгольм, Варшаву, Меммінген, Амман, Дюссельдорф, Штутгарт, Кельн, Любляну, Копенгаген, Братиславу, Брно, Остраву і Гданськ.
Зі Львова лоукостер не літатиме до Мюнхена, Штутгарта, Братислави, Амстердама та Праги.
Також SkyUp відмовився від прав на польоти з Одеси в Мюнхен, Афіни, Ларнаку, Амстердам, із Запоріжжя — в Берлін, Штутгарт, Тель-Авів і Прагу, з Харкова в Братиславу, Тель-Авів і Прагу.
Іншим наказом № 719 від 6 травня Державіаслужба зменшила можливу частоту польотів SkyUp на рейсах з Києва в Єреван, Аліканте, Катанію, Ріміні, Болонью, Пальму-де-Майорку також на підставі звернення авіакомпанії.

Рейтинг кредитних карток для подорожей

Авіаперевізники зазвичай добровільно відмовляються від прав на маршрути, які не вважають перспективними. Це дає їм можливість отримати більші бали при поданні заявки на інші більш популярні напрямки. У конкурсі на маршрути Державіаслужба враховує, як авіакомпанії використовували видані раніше дозволи.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас