За підсумками 2020 року СГ «ТАС» вчергове підтвердила беззаперечне лідерство на ринку «автоцивілки» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За підсумками 2020 року СГ «ТАС» вчергове підтвердила беззаперечне лідерство на ринку «автоцивілки»

Страхування
19
Авторитетне профільне видання Insurance TOP підвело підсумки роботи страхового ринку України за 2020 рік.
Отже, згідно з оприлюдненими рейтингами, Страхова група «ТАС» за результатами минулого року вчергове підтвердила звання безперечного лідера ринку обов’язкової «автоцивілки»: обсяг платежів компанії за полісами ОСЦПВ майже на 18% перевищив суму надходжень за вказаними договорами страховика, який посів другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.
Крім того, за підсумками 2020-го СГ «ТАС» посіла перше місце в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, також із суттєвим відривом обійшовши навіть найближчого конкурента: обсяг зібраних лідером ринку премій за вказаними договорами на 21% перевищує відповідний показник компанії, яка стала другою за продажами полісів добровільної «автоцивілки».
Загалом за минулий рік СГ «ТАС» суттєво зміцнила свої позиції на ринку автострахування : так, якщо за підсумками 2019-го компанія посідала сьоме місце на ринку КАСКО, то за результатами 2020-го увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків у вказаному сегменті.
В свою чергу, в рейтингу страховиків, які працюють на ринку «Зеленої картки», Страхова група «ТАС» посіла друге місце.
Втім, досягненнями не лише в галузі автострахування ознаменувався для СГ «ТАС» минулий рік. Так, як свідчать дані Insurance TOP, за підсумками 2020 року Страхова група «ТАС» суттєво зміцнила свої позиції на ринку страхування медичних витрат (туристичного страхування), посівши четверту сходинку у відповідній рейтинговій таблиці, тоді як за результатами 2019-го була шостою.
Додамо, що на ринку страхування на випадок хвороби СГ «ТАС» посіла шосте місце, на ринку добровільного медичного страхування – дев’яте, а також увійшла в ТОП-10 страховиків на ринку страхування від нещасних випадків.
Дев’яте місце СГ «ТАС» також посіла на ринку страхування фінансових ризиків та увійшла в «десятку» найбільших страхових компаній в сегментах страхування цивільної авіації і страхування від вогневих ризиків.
Загалом за обсягом платежів – як валових, так і чистих, – Страхова група «ТАС» традиційно увійшла до ТОП-3 страховиків країни. Крім того, компанія посіла третє місце на вітчизняному страховому ринку за показником прямого страхування.
Залишається додати, що за обсягом гарантійного фонду СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 компаній на страховому ринку України, а за розміром сформованих резервів стала другою.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас