У Telegram з’явилася інноваційна фішка, якої немає у жодного конкурента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Telegram з’явилася інноваційна фішка, якої немає у жодного конкурента

Фондовий ринок
2825
Нині найпопулярнішими месенджерами в Україні є Viber, WhatsApp, Facebook Messenger та Telegram, і саме останній завжди виділявся зручністю та фішками на фоні конкурентів. Зараз цей месенджер отримав оновлення, яке перенесе його на новий рівень в плані зручності та функціональності.
Фішку, пов’язану з оплатою, очікували вже давно. Розробники Telegram дозволили власникам всіх групових чатів та публічних каналів збирати платежі за допомогою стандартних засобів месенджера. Це можна зробити через будь-який чат чи будь-яку групу, причому функція дуже проста та зручна. Таким чином можна буде оплачувати як товари, так і послуги, використовуючи лише месенджер.
Що важливо, розробники Telegram не стали вводити комісію, тому якщо один користувач відправить іншому певну суму, то ця сума дійде повністю. Слід звернути увагу на те, що банківські дані користувачів не будуть зберігатися на серверах Telegram, щоб забезпечити їхню безпеку.
Нова фішка вже доступна для Telegram на смартфонах, планшетах та комп’ютерах, які працюють під управлінням операційних систем Android, iOS, macOS, Windows та Linux. Також можна буде залишати чайові при оплаті різних послуг та товарів. Підключити послугу можна до будь-якого каналу або чату.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас