ПУМБ видав більше 4 млрд грн на підтримку малого і середнього бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

ПУМБ видав більше 4 млрд грн на підтримку малого і середнього бізнесу

Кредит&Депозит
188
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) видав більше 4 млрд грн кредитних коштів на підтримку підприємництва у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9».
Лише за перший квартал 2021 року банк профінансував сегмент малого та середнього бізнесу на суму у майже 2 млрд грн та допоміг ще 140 компаніям отримати доступ до дешевшого кредитного ресурсу.
За словами Віктора Харковця, керівника з мікрокредитування департаменту малого бізнесу ПУМБ, попит на кредити за доступною відсотковою ставкою продовжує динамічно зростати. Пов’язано це і з тим, що з кінця минулого року розраховувати на державну підтримку можуть компанії з річним оборотом до 20 млн євро.
«Зі зростаючим інтересом представників малого та середнього бізнесу до програми, ми також спостерігаємо і нові тенденції у потребах клієнтів, під які оформлюються кредити. Якщо ще наприкінці року частка позик на поповнення обігових коштів у структурі портфелю ПУМБ була лише 19%, за результатами I кварталу 2021 року вона вже становила майже 40%. Попит на фінансування оборотного капіталу виріс і за рахунок того, що аграрії активно залучали кредитні кошти за програмою «5-7-9» на весняні посівні роботи», – відмічає Віктор Харковець.
Загалом з початку дії програми банк профінансував більше 540 підприємств. З такими показниками ПУМБ продовжує утримувати лідируючі позиції на ринку та посідати друге місце серед банків-учасників «Доступні кредити 5-7-9» за об’ємом виданих коштів.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас