У Chrome для Android з'явилася функція відстеження цін на товари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Chrome для Android з'явилася функція відстеження цін на товари

Фондовий ринок
326
В останній версії браузера Chrome 90 для Android з’явилася нова функція відстеження цін, яка попереджає користувачів про зниження цін. Але, схоже, вона доступна не для всіх.
Після активації цієї функції, браузер Chrome відстежує відкриті вкладки користувача на предмет зниження цін і відправляє повідомлення, якщо таке станеться. Незручністю в даному випадку є той факт, що вкладку доводиться тримати відкритою в браузері.
Активувати цю функцію можна через меню налаштувань у вигляді трьох точок, яке є в правому верхньому куті екрана вибору вкладки. Вона позначена як Track prices. Якщо ж браузер Chrome оновлено до версії 90, а ця функція не відображається в меню, то її можна активувати вручну. Для цього в адресному рядку потрібно ввести: chrome://flags/#enable-tab-grid-layout
Далі потрібно натиснути на спливаюче меню і вибрати пункт Enabled Price notifications. Можливо, після цього буде потрібно перезапустити браузер, перш ніж ця функція запрацює. Однак в деяких випадках і цей метод не спрацьовує.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас