Панель завдань Windows 10 отримає нову корисну функцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Панель завдань Windows 10 отримає нову корисну функцію

Технології&Авто
655
Microsoft вперше за тривалий час оновила панель задач фірмової ОС. Компанія вже запустила тестування віджета, покликаного розширити функціональність інтерфейсу Windows і орієнтованого на користувачів, які проводять багато часу за роботою біля монітора.
З черговим апдейтом на панелі завдань Windows 10 з’явиться блок з інформацією про поточну погоду в регіоні користувача. Значок буде включати дані про температуру і зображення Сонця з хмарами або без, в залежності від хмарності.
При натисканні на віджет відобразиться спливаюче вікно з останніми новинами. Його зміст можна персоналізувати, відключивши неактуальні категорії. При цьому Microsoft, використовуючи аналіз інтересів власника ПК за допомогою ШІ, буде пропонувати відповідний контент з понад 4500 джерел. Як і інші значки на панелі завдань, віджет «Новини і інтереси» при бажанні можна буде видалити.
Загальнодоступна версія Windows 10, що включає нововведення, стане доступною вже в найближчі тижні разом з травневим накопичувальним оновленням.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас